Advokatrådgivning ved køb af bolig

Vores advokater er specialister i fast ejendom, herunder køb af bolig. Sørg altid for, at den købsaftale du underskriver indeholder et advokatforbehold. Således kan vi hjælpe dig trygt igennem købet, også efter at købsaftalen er underskrevet. Er du i tvivl, så kontakt os endelig forud for, at købsaftalen underskrives, således at vi sammen kan sikrer, at du er sikret mod ubehagelige overraskelser og har mulighed for at træde ud af købsaftalen uden omkostninger til sælger, også efter købsaftalen er underskrevet.
Vi gennemgår din købsaftale samt alle handlens øvrige dokumenter. Vi forestår udarbejdelse af godkendelsesskrivelse(r), korrespondance med sælger (ejendomsmægler, bank m.m.), sørger for udarbejdelse af skøde og tinglysning heraf, udarbejder refusionsopgørelse og berigtiger handlen i det hele taget. Såfremt sælgers rådgiver forestår fx udarbejdelse af refusionsopgørelsen, vil vi nøje kontrollere, at denne er korrekt oprettet og udregnet.
Forud for vores indtræden som køberrådgiver i handlen, aftaler vi en fast pris med dig/jer for rådgivningens indhold og udarbejder på baggrund heraf en skrivelse over, hvad denne juridiske rådgivning og varetagelse af handlen nøjagtig indeholder. Vi tager gerne en snak om, hvad du præcis har behov for hjælp til i forbindelse med handlen, således at du får en pris, der er afstemt helt efter dine behov.
Vi ser frem til at hjælpe jer trygt igennem bolighandlen.

Medarbejdere

Ulla Søndermark

Asset Manager